Skip to content

Bedandbreakfast - Maritha Munster.nl

U bent hier:  Home - Voorwaarden
Skip to content

Opgeven nieuwsbrief
Voorwaarden Afdrukken

Als u  bij ons een reserveringsaanvraag plaatst en deze na onze reactie daarop omzet in een definitieve boeking, gaat u akkoord met de hieronder vermelde betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Aanbetaling: 50% vooruitbetaling van de verblijfskosten binnen 6 dagen na ontvangst van de bevestiging. Eventuele kosten van overmaking komen voor eigen rekening. Veelal betreft dit overmakingen vanuit niet eurolanden.

Borg: € 50,- De borg voldoet u contant bij aankomst en wordt op de dag van vertrek contant retour gegeven na inlevering van de sleutel(s), informatiebrochures, de wandel-fietskaart van de omgeving en het schadevrij opleveren van de kamer met de daarin aanwezige inventaris. Eventuele schade wordt met de borg verrekend.

Annulering: Bij annulering van uw boeking vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Inleveren kortingskaart:

Als u in het bezit bent van een kortingskaart dan hanteren wij de volgende voorwaarden:

* Bij het plaatsen van een reservering geeft u aan dat u in het bezit bent van een kortingskaart. Op een boeking via Booking.com is de kortingskaart niet
   geldig.
* U levert de kaart in aan het begin van uw verblijf.
* De korting is geldig over alle personen van de reservering en gedurende de gehele verblijfsduur.
* de korting is geldig voor de B&B kamers in de periode van 1 januari t/m 12  juni 2014 en van 15 september t/m 31 december 2014 (m.u.v. schoolvakanties
   en feestdagen)
* De korting is geldig voor appartement My Precious in de periode van 1 januari t/m 31 maart en van 15 september t/m 31 december 2014 (m.u.v.
   schoolvakanties en feestdagen). Eventuele bestelde ontbijten en schoonmaakkosten vallen buiten de korting.
* Minimaal verblijf is 2 nachten
* De korting wordt berekend op basis van de 2-nachtprijs ( bijvoorbeeld: u boekt 4 nachten in kamer 1 van 4 tot 8 april. De prijs per nacht op basis van 2
   nachten is € €75,-. Met een korting van 10% komt de nachtprijs dan op € 67,50 p.n.
* Korting op korting is niet mogelijk. 
* De korting is niet inleverbaar voor kontanten.
* De korting is inwisselbaar t/m 31 december 2014 en de kaart is niet persoonsgebonden.